Author Topic: Recruitment office - is this possible?  (Read 1641 times)

Offline Biggieboy

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 220
    • View Profile
Recruitment office - is this possible?
« on: May 06, 2018, 09:39:24 am »
Hi!

I wanna create Recruitment office, but i dont know, how can i do.. Build first this building, and after can buy this soldiers, but how definite this in ruleset?

"requests:" its for only research right?

Thank you!

Offline Nord

  • Commander
  • *****
  • Posts: 1214
  • The Gate will open... someday.
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #1 on: May 22, 2018, 03:46:26 pm »
Mmmm.. Not sure, but maybe
    requiresBaseFunc: [SUPERBUILDING]
in soldier description will help?
And
    provideBaseFunc: [SUPERBUILDING]
In facility ruleset.

Offline Biggieboy

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 220
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #2 on: May 22, 2018, 04:36:53 pm »
Mmmm.. Not sure, but maybe
    requiresBaseFunc: [SUPERBUILDING]
in soldier description will help?
And
    provideBaseFunc: [SUPERBUILDING]
In facility ruleset.

I try this, but not work:

Code: [Select]
facilities:
  - type: STR_TRAINING_ROOM
    provideBaseFunc: [TRAININGROOM]
..

soldiers:
  - type: STR_SOLDIER_ELITE
    costBuy: 180000
    costSalary: 30000
    requiresBaseFunc: [TRAININGROOM]
..

Offline bulletdesigner

  • Commander
  • *****
  • Posts: 594
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #3 on: May 22, 2018, 05:58:50 pm »
do it by manufacture that way is possible

Offline Biggieboy

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 220
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #4 on: May 22, 2018, 07:27:00 pm »
do it by manufacture that way is possible

Manufactur? And how? I think only items can manufacturing.

Offline bulletdesigner

  • Commander
  • *****
  • Posts: 594
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #5 on: May 22, 2018, 07:54:00 pm »
  - name: STR_PROMOTE_Soldier
    category: STR_NEWONE
    requires:
      - STR_UNLOCKED1
    space: 1
    time: 500
    cost: 1000
    requiredItems:
      STR_SOMEGUY: 1
    producedItems:
      STR_SOMEITEM: 1
    spawnedPersonType: STR_SOLDIER_TYPE

Offline FeruEnzeru[RETIRED/I QUIT]

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 427
  • retired, because of Meridian and his followers. 👎
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #6 on: May 22, 2018, 08:02:53 pm »
HEY!

That's my idea of turning soldiers into Cyborgs, MEPS Troopers, MEC Troopers and other types of soldiers and classes via Manufacture, Genetics Lab, Cybernetic Lab or other.

Way to go, bulletdesigner! :D

@bulletdesigner,
You should check out my topic about these if you want. I'm just asking. :)
https://openxcom.org/forum/index.php/topic,6287.msg96473.html#msg96473

Offline Biggieboy

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 220
    • View Profile
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #7 on: May 22, 2018, 10:16:12 pm »
HEY!

That's my idea of turning soldiers into Cyborgs, MEPS Troopers, MEC Troopers and other types of soldiers and classes via Manufacture, Genetics Lab, Cybernetic Lab or other.

Way to go, bulletdesigner! :D

@bulletdesigner,
You should check out my topic about these if you want. I'm just asking. :)
https://openxcom.org/forum/index.php/topic,6287.msg96473.html#msg96473

Looks good, but only pictures right?

Offline Solarius Scorch

  • Global Moderator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 9781
  • WE MUST DISSENT
    • View Profile
    • Nocturmal Productions modding studio website
Re: Recruitment office - is this possible?
« Reply #8 on: May 22, 2018, 10:32:19 pm »
    requiredItems:
      STR_SOMEGUY: 1
    producedItems:
      STR_SOMEITEM: 1

Sorry to be that guy, but shouldn't these be the other way around?