Author Topic: getlocalization Problem  (Read 1842 times)

Offline CityLight

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
getlocalization Problem
« on: July 04, 2014, 01:01:08 pm »
in getlocalization.com missing following items

German Version



Offline Falko

  • Commander
  • *****
  • Posts: 810
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #1 on: July 04, 2014, 01:08:50 pm »
the plasma_DEP1 /DEP2 research topics should not appear in the research list
perhaps some mod screwed with that research?

Offline CityLight

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #2 on: July 04, 2014, 01:13:07 pm »
I have set in the Option.cfg in debug to true.
In the game, I then pressed Ctrl + D.

Offline Warboy1982

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 2336
  • Developer
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #3 on: July 04, 2014, 02:15:06 pm »
debug mode messes with your research, it makes ALL topics available (for debugging purposes), even dummy ones.
rest assured that under normal circumstances, these "_DEP" topics will NOT appear in your research projects list.

Offline CityLight

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #4 on: July 04, 2014, 02:21:35 pm »
But STR_ALL_ITEMS It will appear even without debug info

greeting

Offline Warboy1982

  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 2336
  • Developer
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #5 on: July 04, 2014, 04:54:52 pm »
that's just getLoc being broken by PRs, next time we touch the language files it'll get filled in

Offline CityLight

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #6 on: July 04, 2014, 10:02:40 pm »
very beautiful, thank.  ;)

Could you at STR_ACCURACY_UC: "ACCURACY" or change something. So continue to shift to the left?


Here is the original German DOS version 1993

Offline SupSuper

  • Lazy Developer
  • Administrator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 2148
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #7 on: July 05, 2014, 12:21:28 am »
very beautiful, thank.  ;)

Could you at STR_ACCURACY_UC: "ACCURACY" or change something. So continue to shift to the left?

Here is the original German DOS version 1993
I'll have a look.

Offline CityLight

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: getlocalization Problem
« Reply #8 on: July 10, 2014, 02:17:05 pm »
I have found a further problem.


This text is original:
STR_GO_TO_LAST_KNOWN_UFO_POSITION: "ZUR√úCK ZUR LETZTEN BEKANNTEN UFO-POSITION"

German Version:


PS: I also noticed the "add item limit" is missing?


Greetings and keep up the