aliens

Author Topic: PATROL button behaves like NO in dialog "Begin Mission?"  (Read 1503 times)

Offline Fomka

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 113
    • View Profile
    • Email
PATROL button behaves like NO in dialog "Begin Mission?"
« on: June 13, 2022, 06:43:44 pm »
There is a possibility to put your craft on patrol just over some landed UFO in the popup that asks "[craft name] ready to land near [mission name] Begin Mission?".

Press CTRL and click on PATROL button that appears.

That's cool but there is a small bug here. The PATROL button can behave like the replaced NO button. Steps to reproduce on Windows 10 with OpenXcom Extended 7.5.3 (v2022-02-07):
1. Press and hold CTRL but do not click on PATROL.
2. Simultaneously press ALT + TAB and switch to another window.
3. Switch back to the game and click on PATROL.

Not a big deal, but it exists.

Offline Meridian

  • Global Moderator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 7380
    • View Profile
Re: PATROL button behaves like NO in dialog "Begin Mission?"
« Reply #1 on: June 14, 2022, 01:01:53 pm »
For completeness I'll add that it also doesn't work when you simultaneously press the power off key or when you simultaneously throw the computer into an active volcano or when you simultaneously get hit by a 10 km meteor.

Offline Fomka

  • Colonel
  • ****
  • Posts: 113
    • View Profile
    • Email
Re: PATROL button behaves like NO in dialog "Begin Mission?"
« Reply #2 on: June 14, 2022, 03:24:19 pm »
Be amazed by the destructiveness of ALT+TAB combo that can be compared to dino-killing cataclysm!

Forgot to add: I've reproduced the situation with the game running in Windowed Display Mode.