Author Topic: 40k Bug/crashes/problem´s report  (Read 24311 times)

Offline Viilratha

  • Squaddie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #180 on: December 06, 2019, 01:36:22 am »
I just downloaded the newest version of OXCE and your mod.  Initial run of OXCE is fine.  Once I activate the mod though I get the following error:

"ERROR: Error processing 'STR_HEAVY_PLASMA; in manufacture: Manufacturing time must be greater than zero."

I've poked around at some of the files in the ruleset folder but I can't seem to find the section that needs to be fixed.

Offline Meridian

  • Global Moderator
  • Commander
  • *****
  • Posts: 5867
  • Aaand we're back!
    • View Profile
    • My Wiki
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #181 on: December 06, 2019, 10:50:23 am »
In 40k.rul

Code: [Select]
  - name: STR_HEAVY_PLASMA
    requires:
      - STR_ALIENS_ONLY
    requiredItems:
      STR_ALIEN_ALLOYS: 40

Either add the time attribute, or even remove the whole thing as it doesn't seem to be used at all.

Offline OmniRed

  • Squaddie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #182 on: December 18, 2019, 03:28:37 am »
You need to add the time attribute to
STR_HEAVY_PLASMA
STR_PLASMA_PISTOL
STR_PLASMA_RIFLE

Offline bulletdesigner

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 535
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #183 on: December 20, 2019, 12:52:06 pm »
it will be corrected on next version. The entry was deleted, but when i added chaos factions to player i forgot to remove the del

Offline Doc

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #184 on: December 31, 2019, 12:45:05 am »
Like some of the previous posters mentioned I'm getting damage to scout marines and bikes when using drop pods, sometimes enough to kill the bikes outright. Is there any way to fix this, or am I using an out of date version?

Offline ohartenstein23

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 1766
  • Flamethrowers fry cyberdisk circuits
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #185 on: December 31, 2019, 02:44:20 am »
Check the latest version on the mod.io page, I'm pretty sure the bikes getting damaged on drop pod landing has been fixed. Scouts are supposed to take a little bit of damage; power armor is the only way to not be damaged when using drop pods. However, an apothecary or a support servitor is enough to keep your scouts in fine shape even when dropping them.

Offline Doc

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #186 on: December 31, 2019, 11:21:18 am »
Check the latest version on the mod.io page, I'm pretty sure the bikes getting damaged on drop pod landing has been fixed. Scouts are supposed to take a little bit of damage; power armor is the only way to not be damaged when using drop pods. However, an apothecary or a support servitor is enough to keep your scouts in fine shape even when dropping them.

Version 023, the one at the top of the list? Fresh install of that one and it's still happening.

Offline bulletdesigner

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 535
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #187 on: December 31, 2019, 04:23:08 pm »
It's corrected but not release yet. Sorry, We have a bunch a
Of stuff prepared for release, but we always do that on a big pack instead of several small ones

Offline Doc

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #188 on: December 31, 2019, 11:16:16 pm »
Oh no problem at all, I appreciate all the work you guys put in to this. Loving the modpack.

Offline ohartenstein23

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 1766
  • Flamethrowers fry cyberdisk circuits
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #189 on: February 22, 2020, 04:05:21 am »
If you're getting a random crash at midnight in the geoscape during the first month of a new game in version 024, please replace your alienDeployments_40k.rul file with the one attached here.

Offline Colf

  • Squaddie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #190 on: February 26, 2020, 10:44:11 pm »
Hi - I get a crash once I go on my first raid of chaos base and then load a saved game from the battle. Here's my save file.
Much love to this mod btw.

(First file is just before I get into the mission)

Offline bulletdesigner

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 535
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #191 on: February 27, 2020, 02:33:53 am »
Strange bug.. i can also reproduce it, dunno if it´s a trouble with the mod or the openxcom itself , i got to leave it to the expert´s since i got no knowledge on how to fix it

Offline ohartenstein23

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 1766
  • Flamethrowers fry cyberdisk circuits
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #192 on: February 27, 2020, 04:19:39 am »
I'm getting the crash too, but it's happening in the code for the geoscape for drawing radar circles for your craft. No clue why it's happening though, but you do have a mod I'm not familiar with active - the save calls it "CraftInfoArmor" - can you attach a copy of that mod or a link to it?

Offline Colf

  • Squaddie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: 40k Bug/crashes/problem´s report
« Reply #193 on: February 27, 2020, 05:41:11 pm »
Strange indeed, at least it's not game breaking, I could either try hard that raid or come back more equipped. And sure there's the mod (totally forgot that.. it is pretty much useless for 40k). That one's off now  ::) Thanks you guys

edit: I believe it was the mod, now it's fine: I can save/snipe/load and snipe again! lol

p.e: nevermind, still get it...  :-\
« Last Edit: February 28, 2020, 04:26:22 pm by Colf »