Author Topic: Hardmode Expansion - Bugreports  (Read 34099 times)

wcho035

  • Guest
Re: Hardmode Expansion - Bugreports
« Reply #90 on: June 19, 2020, 05:54:22 pm »
I thought you retired.... ::) ;D
« Last Edit: June 19, 2020, 05:55:53 pm by Precentor Apollyon »

Offline hellrazor

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 1949
  • Deep Ruleset Digger & Bughunter
    • View Profile
    • Github Account
Re: Hardmode Expansion - Bugreports
« Reply #91 on: June 21, 2020, 07:30:54 pm »
I thought you retired.... ::) ;D

Who did put that rumor into circulating?

wcho035

  • Guest
Re: Hardmode Expansion - Bugreports
« Reply #92 on: June 22, 2020, 07:01:20 am »
The lack of activity from your side lately. :-\


« Last Edit: June 25, 2020, 02:48:17 am by Precentor Apollyon »

Offline hellrazor

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 1949
  • Deep Ruleset Digger & Bughunter
    • View Profile
    • Github Account
Re: Hardmode Expansion - Bugreports
« Reply #93 on: July 06, 2020, 05:28:35 pm »
The lack of activity from your side lately. :-\

Less activity does not mean ritirement. As if i could retire from torturing increasing player satifaction....

Offline hellrazor

  • Moderator
  • Commander
  • ***
  • Posts: 1949
  • Deep Ruleset Digger & Bughunter
    • View Profile
    • Github Account
Re: Hardmode Expansion - Bugreports
« Reply #94 on: November 12, 2020, 05:28:21 am »
This is my redraw of your tree. Feel free to use it if you like. Otherwise nevermind.

Great thanks i added them, to my current dev Version.

Offline IronKanguroo

  • Squaddie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Hardmode Expansion - Bugreports
« Reply #95 on: January 18, 2021, 10:40:46 am »
Dear hellrazor
As I played XCOM:Ufo defence back in 90s, I  met your mod
With hands embraced. However, there was an issue. I shall try to find a save, but here is a brief description if I  fail.
Aliens attacked my base, the were a xcom operatives on it. Mission failed and draw me back to WINDOWS due to "levels uncompatibility" or so. It looks like there were 2 levels ( old style xcom1 base) actually, but the program intended to have 4 levels.
What could be done to fix it - it was just one of my radar bases but what if it would be the main - I will not even have a chance to protect it- aliens tech victory!
Regards
IronKangoroo