Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tempsanity

Pages: [1]
1
Indeed, Meridian successfully converted the armored vest mod to png and it works. I thought converting from .gif to .png didn't work, because I had no luck with it before, but after seeing Meridian's response I tried a different converter and it does now :)

You can find the Armored Vest mod here (fixed for OSX): https://openxcom.org/forum/index.php/topic,5737.0.html

I also converted the Combat Uniform Armors mod and attached it to this thread.

2
This works indeed, thank you!

I also converted the Combat Uniform Armors mod and attached it in this thread: https://openxcom.org/forum/index.php/topic,1857.msg88465.html#msg88465

3
Thank you, Meridian.

I've OSX and Windows on the same computer and the same combination of mods works flawlessly on Windows.

On the attached screenshot you can see an invisible character - only a floating gun can be seen (look near the stairs).

Mods:
http://www.openxcom.com/mod/combat-uniform-armors (characters can't be seen at all)
http://www.openxcom.com/mod/armored-vest (character is invisible on inventory screen, visible on the battlefield until he dies).

Edit: Tried replacing the gifs with pngs, didn't help.

4
Hi guys,

1. I have a problem with the Combat Uniform Armor mod on a mac - I managed to overcome the bug preventing the game from starting, but after installing the mod the characters wearing the modded armors are not displayed on the inventory screen/during the battle (empty space/only the gun is visible). Characters without the modded armor look fine.

I've tried different things, the files are in proper locations (in Resources/ and Ruleset/ dirs, no errors when running) and nothing seems to work.

2. I have another similar problem with the Armored Vest mod. I can't see the characters wearing the armored vest in the inventory screen, they're displayed fine during the battle, until they're killed (then they simply disappear). Seems like the problems are somehow related.

These are my favourite mods, and the problem seems to be mac related (file names? paths? something graphics related?), so any help would be much appreciated!

I'm using the latest nightly build that was posted in this section of the forum. Thank you for preparing it, by the way.

5
Hi guys,

I have a problem with the mod on a mac - I managed to overcome the bug preventing the game from starting (the one mentioned above), but after installing the mod the characters wearing the modded armors are not displayed on the inventory screen/during the battle (empty space/only the gun is visible). Characters without the modded armor look fine.

I've tried different things, the files are in proper locations (in Resources/ and Ruleset/ dirs, no errors when running) and nothing seems to work.

I'm using the nightly OSX build from the Builds & ports forum.

This is my favourite mod, so any help would be much appreciated!

Pages: [1]